2010/11

SKUPINA V LJUBLJANI

Med tem, ko so naši sošolci uživali na različnih lokacijah po Sloveniji, je majhna skupinica dijakov preživljala čas v Ljubljani. Pa vendar, nas to, da nismo mogli biti prisotni na taboru, ni ustavilo, da ne bi dobro izkoristili našega časa.

V torek, 7. 6. 2011, smo se odpravili na kolesarsko pot po Ljubljanskem barju, ki pa ji ni primanjkovalo dogodivščin. Dan se je začel s preluknjano gumo, zaradi katere nas je že na začetku poti moral zapustiti član skupine. Naslednjih nekaj kilometrov smo sicer prevozili brez večjih ovir, dokler ni guma počila še drugemu kolesarju. Tu se je drama šele začela, iskanje vulkanizerja pa je bilo vse prej, kot zabavno. Pa vendar, tudi to oviro smo uspešno premostili in pot nadaljevali brez težav. Za boljšo predstavo o tem, kaj smo počeli, smo posneli tudi kratek filmček, v katerem boste slišali vse o zanimivostih, na katere smo naleteli.

V četrtek smo se ponovno zbrali v šoli, kjer smo zbirali ideje in pripravljali vse za našo predstavitev.

Kljub temu, da smo neizmerno pogrešali naše sošolce, nismo obžalovali, da se nismo udeležili tabora, saj smo uživali, se naučili veliko novega in združili prijetno s koristnim.